שיתוף הפעולה עם נשים בתחום הפיננסים

נשות מקצוע במגוון תחומים פיננסים

מלוות השקעות נדל"ן בישראל ובעלים בקבוצת האנטר

...

עוברת פלוס

...

עוברת שווה

...

עוברת חדשה

פרטי התקשרות

...

עוברת +

היי, כאן נועה שובל מקבוצת האנטר.

אחרי שנים של איתור נכסים למשקיעים הקמתי את קבוצת האנטר בשביל לאפשר לכל משקיעה (ומשקיע..)- גישה לשיטת הליווי שעבדה למשקיעים שקנו עד היום נכסים ביותר מ-40 מיליון שקלים.

שוב ושוב ראיתי עד כמה, מעבר לתכנון אסטרטגי נכון ומימון מחושב של העסקה, קיימת חשיבות קריטית להכרות עמוקה עם השוק בו רוכשים את הדירה. זאת, גם מבחינת השטח עצמו וגם מבחינת הנפשות הפועלות בו, על מנת לבצע עסקה נכונה ומותאמת באופן כירורגי לצמיחה הכלכלית שלך.

עסקה נכונה שכזו יכולה לקדם אותך מהר יותר אל עבר המטרות שלך בביצוע העסקה- בין אם המטרה היא הגדלת ההון האישי בטווח זמן קצר, טווח זמן ארוך, יצירת הכנסה פסיבית מיידית, חופש כלכלי מוחלט, או יצירת כרית ביטחון עתידית עבור הילדים.

אני מזמינה אותך ליצור קשר על מנת לבחון יחד את אפשרויות ההשקעה שלך בנדל"ן.

B.A- האוניברסיטה העברית בירושלים

יזמות נדל"ן בישראל

יזמות בבניה למגורים

ליווי בהשקעות נדל"ן בישראל- החל מבניית אסטרטגיית השקעה מותאמת אישית, דרך איתור נכס מותאם לאסטרטגיה, ניהול העסקה במלואה ומציאת שוכרים.

היי חברה, את מוגדרת כ- V.I.P
אך טרם הוספת קורס
תוכל להוסיף קורס באזור האישי

אזור הקורסים מיועד לנשות מקצוע + נשמח לראות אותך מצטרפת

תודה על התעניינותך!

לקבלת עדכונים שוטפים על הרצאות, קורסים ושרותים, אנא הירשמי כאן

להרשמה לקורס

עוברת פלוס

נשות מקצוע נוספות

חפשו אשת מקצוע

תחום

תחום עיסוק

מקצוע

מקצועות

אזור

מיקום בארץ

תקנון ספשליסט

כל משתתפת המעוניינת להיכנס לשירות ספשליסט מתחייבת לעיין בתקנון השירות. ההשתתפות בשירות מהווה הסכמה מפורשת לתנאי התקנון, אשר ייחשבו כמחייבים לכל המשתמשות."

הרשמה לספשליסט

למי שלא רשומה ורוצה להיות שווה בין כל נשות המקצוע מוזמנת להירשם

דילוג לתוכן